Ter Drucht heeft 2 modellen in de verhuur, te weten:

* 3 diameter doorsnee, nokhoogte ± 1,60 mtr.
Bij dit model is het grondzeil afritsbaar van de tent.
Voor 2 tot 3 personen. €10,- per verblijf, excl. kosten camping (personen, stroom en toeristenbel.)

* 4 diameter doorsnee, nokhoogte 2 mtr.
Bij dit model is het grondzeil vast verbonden met de zijwanden en is er de mogelijkheid tot het inhangen van 2 aparte slaapcabines.
Voor 4 personen. €12,50 per verblijf excl. kosten camping (personen, stroom en toeristenbel.)

Huurprijs is voor het gehele verblijf, men dient zelf de tent op te zetten en kampeerspullen mee te nemen.

De Bell tent is de utlieme droomtent voor iedereen die niet alleen van kamperen, maar ook van ruimte en stijl houdt. De Bell tent – ook wel saharatent genoemd – is in de negentiende eeuw ontwikkeld als een duurzame en praktische legertent. De belangrijkste vereisten waren destijds: ‘snel op te zetten’ en ‘staan als een huis’. Deze twee grote voordelen heeft het Bell-tent-model nog steeds. De Bell tent snel en eenvoudig opgezet, zelfs als je geen ervaren kampeerder bent. Het dikke canvas doek is ademend, wind – en waterdicht en geschikt voor elke weersomstandigheid. Deze mooie tent is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Met haar ronde vorm, de recht opstaande zijwanden en hoge nok, biedt de Bell tent je een gezellige en riante leef- en bergruimte. Door de hoogte van de centrale paal, staat de Bell tent ook bekend als een hoge tent. Met een nokhoogte van 1,6 (3 diameter) tot 2 meter (4 diameter) is de Bell tent een ruim onderkomen. De Bell tenten zijn dan ook zeer geliefd bij een brede schare fans: gezinnen met kinderen, liefhebbers van natuurlijk kamperen én hippe festivalgangers.
Het canvas-katoen van de Bell tent staat bekend om zijn ademende karakter, waardoor het nooit klam of benauwd wordt in de tent. Is het erg warm weer? Dan kun je de zijwanden van ons model van diameter 3 losritsen van het grondzeil en oprollen voor een luchtig briesje. Zo creëer je in een handomdraai een overdekte slaap- of loungeplek!

De Bell tent biedt met haar prachtige vorm, comfortabele nokhoogte en relaxte atmosfeer de ultieme plek om heerlijk te slapen of relaxen. Wil je wat meer privacy als je gaat slapen? Dit kan bij onze tent van 4 diameter, je kunt er supersnel 2 aparte slaapvertrekken realiseren door de speciale binnentent in te hangen.