In een prachtig hoekje op onze camping hebben we een Tipi voor de verhuur. De tipi heeft een doorsnee van 6,3 meter met in het midden een open vuurplaats.

Een tipi wordt ook wel teepee of wigwam genoemd. De tipi is ontwikkeld door rondtrekkende indianen en is daarmee één van de oudste vormen van wonen. Vroeger werden de tipi’s gemaakt van huiden, tegenwoordig worden ze nog steeds op dezelfde wijze gebouwd maar dan met gebruik van stevig katoen. Met in het midden een vuurplaats wordt een tipi opgebouwd rond palen van ruim 8 meter lang. Als je de speciale rookflappen opent heb je niet alleen geen last van de rook maar kun je bovendien ‘s nachts naar de (sterren)hemel kijken!
Boven de tipi zweeft een kite, zodat het minder kan binnen regenen.

Let op!! Kamperen in de tipi blijft gewoon echt kamperen, het is geen “Glamping”.

Prijzen:
De tipi kost €50,= per nacht incl. stroom en 1 kist stookhout, excl. de personen. Hiervoor gelden onze gewone kampeertarieven (zie onderaan de pagina). Ook geldt hier het weektarief, als je een week blijft, is de 7e nacht gratis!
De tipi biedt slaapplaats aan 4 personen.
Voor het reserveren van de tipi vragen we een aanbetaling van 50%. Check-in is vanaf 14 uur, check-out is uiterlijk 11 uur.

Optioneel:
Set om op&boven het vuur te koken: €7,50
Extra stookhout: €12,50 per doos

In het hoogseizoen verhuren we minimaal 2 nachten! (Hoogseizoen is van vrijdag 07/07 tot zondag 03/09/23)
Met pasen, hemelvaart en pinksteren verhuren we alleen het gehele lange weekend, dus minimaal 3 nachten.

Wat is er in de tipi aanwezig?
Een 3 pits gasfornuis, koelkastje en keukeninventaris, stoelen, krukjes & veldbedden, wollen dekens, vachtjes & kleden. Als je het leuk vindt kun je er ook een Dutch-oven, heksenketel en driepoot bij huren zodat je in&boven het vuur kunt koken. Buiten heb je een privé-zitje, picknicktafel en een vuurschaal.
Let op!! Slaapzak & hoofdkussen moet je zelf meenemen.
Huisdieren kunnen helaas niet mee in de Tipi.
 

Vers brood gebakken in Dutch-Oven