We hebben een tipi erbij op ter Drucht 🙂

In een prachtig hoekje op onze camping hebben we nu een Tipi voor de verhuur. De tipi heeft een doorsnee van 6,3 meter met in het midden een open vuurplaats.

Een tipi wordt bijvoorbeeld ook wel teepee of wigwam genoemd. De tipi is ontwikkeld door rondtrekkende indianen en is daarmee één van de oudste vormen van wonen. Vroeger werden de tipi’s gemaakt van huiden, tegenwoordig worden ze nog steeds op dezelfde wijze gebouwd maar dan met gebruik van stevig katoen. Met in het midden een vuurplaats wordt een tipi opgebouwd rond palen van ruim 8 meter lang.
Als je de speciale rookflappen opent heb je niet alleen geen last van de rook maar kun je bovendien ‘s nachts naar de (sterren)hemel kijken!
Boven de tipi zweeft een kite, zodat het niet kan binnenregenen.

Let op!! Kamperen in de tipi blijft gewoon echt kamperen, het is geen “Glamping”.

Prijzen:
De tipi biedt slaapplaats aan 4 personen. En kost €45,= per nacht incl. stroom en 1 doos droog stookhout. Daar komen nog de volgende kosten per persoon bij:
Personen vanaf 16 jr : €10 per nacht, dit is incl. toer.bel.
Kinderen (van 6 tot 16jr) betalen de helft, €5 pppn.
Kinderen onder de 6 zijn gratis.
Voor het reserveren van de tipi vragen we een aanbetaling van 50%. Check-in is vanaf 14 uur, check-out is uiterlijk 11 uur.

Optioneel:
Set om op&boven het vuur te koken: €7,50
Extra stookhout: €12,50 per doos

In het hoogseizoen verhuren we minimaal 2 nachten! (Hoogseizoen is met pasen, hemelvaart en pinksteren en tijdens de zomervakantie: van vrijdag 09/07 tm zondag 05/09/21)

Wat is er in de tipi aanwezig?
Een 2 pits gasfornuis, koelkastje en keukeninventaris, stoelen, krukjes & veldbedden, wollen dekens, vachtjes & kleden. Als je het leuk vindt kun je er ook een Dutch-oven en driepoot bij huren zodat je in&boven het vuur kunt koken.
Let op!! Slaapzak & hoofdkussen moet je zelf meenemen.
Buiten staat een zitje, picknicktafel en een vuurschaal

Vers brood gebakken in Dutch-Oven