In een prachtig hoekje op onze camping hebben we een Tipi voor de verhuur. De tipi heeft een doorsnee van 6,3 meter met in het midden een houtkachel. Voorheen was hier een open vuurplek.

Een tipi wordt ook wel teepee of wigwam genoemd. De tipi is ontwikkeld door rondtrekkende indianen en is daarmee één van de oudste vormen van wonen. Vroeger werden de tipi’s gemaakt van huiden, tegenwoordig worden ze nog steeds op dezelfde wijze gebouwd maar dan met gebruik van stevig katoen. Met in het midden een vuurplaats wordt een tipi opgebouwd rond palen van ruim 8 meter lang.
Het ‘nest’ van de Tipi is ingepakt om regen binnen grotendeels te voorkomen.

Let op!! Kamperen in de tipi blijft gewoon echt kamperen, het is geen “Glamping”.

Prijzen:
De tipi kost €50,= per nacht incl. stroom en 1 kist stookhout, excl. de personen. Hiervoor gelden onze gewone kampeertarieven (zie onderaan de pagina). Ook geldt hier het weektarief; bij een verblijf van 7 nachten krijg je 1 nacht gratis! De tipi biedt slaapplaats aan 4 personen.
Voor het reserveren van de tipi vraag ik een aanbetaling van 50%. Check-in is vanaf 14 uur, check-out is uiterlijk 11 uur.

Optioneel:
Extra stookhout: €12,50 per krat.

In het hoogseizoen verhuren we minimaal 2 nachten! (Hoogseizoen is van vrijdag 05/07 tot zondag 01/09/23)
Met pasen, hemelvaart en pinksteren verhuren we alleen het gehele lange weekend, dus minimaal 3 nachten.

Wat is er in de tipi aanwezig?
Een houtkachel, een 3 pits gasfornuis, koelkastje en keukeninventaris, tafel, stoelen&krukjes, verlichting & stroom, 4 veldbedden, wollen dekens, vachtjes & kleden. Buiten heb je een privé-zitje, picknicktafel en een vuurschaal.
Let op!! Slaapzak & hoofdkussen moet je zelf meenemen.
Huisdieren kunnen helaas niet mee in de Tipi.

groene eco mini camping den bosch
groene eco mini camping den bosch
groene eco mini camping den bosch
groene eco mini camping den bosch