Je vraagt je af wie wij zijn?

Lees meer

Over ons

Sinds 2017 wonen we in Gewande. Maar bijna heel ons leven wonen we al  in ’s-Hertogenbosch. We hebben  in vele wijken gewoond, geleefd en genoten, overal gewerkt en hebben de stad zien groeien. Zo groot zelfs, dat Gewande bij Den Bosch is gaan horen.

 

Nu zijn we hier geëindigd, misschien wel in de mooiste uithoek van Den Bosch. De rivier, de luchten, de mensen, het buiten en toch binnen een half uur in de stad. 

We hebben altijd een vrij leven gehad, met hard werken in de zomer (Marike als kok en allerhande andere en Mart als podiumbouwer) en vrij in de winter, om te reizen,  te leren, te lanterfanten.

Met de komst van isa ging onze toekomst er wat anders uitzien. We gingen plannen maken voor het leven op een vaste plek en toen kwam een oude droom weer omhoog.

Want wat zou er nu mooier zijn om de reizigers naar ons toe te halen, als we zelf niet meer op reis konden. En aangezien ons hart al heel ons leven in ’s-Hertogenbosch ligt en we dit ook graag met de rest van de wereld willen delen, was de keuze snel gemaakt. Een camping moest het worden!

 

Isa, de reden dat we een camping zijn begonnen

Na wat rondgekeken te hebben en wat gefilosofeer van wat voor soort camping je dan wilt, kwam Gewande op ons pad. Dit combineerde alles wat we leuk vonden.

Een prachtige dijkwoning, een idyllisch terrein met boomgaard, wegkijk- ruimte, de Maas en de stad toch op fietsafstand. Hier konden we mn droom verwezenlijken!

En dat zijn we nu dus aan het doen. Marike runt de camping & Mart bouwt naast podia nu ook schuren, trappen & vervangt daken.

 

Marike & Mart