Na een enerverende winter zijn we weer open, wat heerlijk!!

Door het mooie weer de afgelopen dagen komt het nieuwe groen weer uit z’n winterslaap en ontluiken de bloesems van de fruitbomen, nog even en de meidoorn ‘haag’ barst weer los in al zijn witte pracht.
De ooievaars zijn ook weer druk hier in de buurt en je ziet ze regelmatig de velden afstruinen naar voedsel. Sowieso lijkt het hier afentoe wel een volière met al het getjilp, de vogels hebben de lente ook duidelijk in hun bol.

Qua Corona-beperingen hebben we totnogtoe mazzel. Onze overheid heeft de campings geen andere beperkingen opgelegd dan waar jeje thuis aan moet houden, d.w.z. niet meer dan 1 bezoeker per dag, 1,5 meter afstand houden, handen wassen en voor 10 uur de poort binnen zijn. Mocht je corona-gerelateerde klachten hebben/ontwikkelen vragen we je thuis te blijven of naar huis te gaan.

Het Dijkhuis is dit jaar niet meer in de verhuur, daarin woont Mart nu permanent. Wel hebben we een Tipi opgezet, die je nu kunt huren mocht je zelf geen kampeermiddel hebben of een totaal andere kampeerervaring willen meemaken. Wat is dat gaaf! Een tent waar je vuur in kunt stoken en bij kunt slapen…

Verder is alles nog bij het oude en kun je hier nog steeds genieten van een stukje fijne wereld, met respect voor eenieder, ouderwetse gastvrijheid in een heerlijke omgeving, met (maas)strandjes in overvloed en ‘n prachtige stad om de hoek.

Hopelijk tot ziens!