Hoppa, daar is tie weer, een nieuw seizoen, een nieuw begin… 2022.
En waarom niet, beginnen met sneeuw, heel sprookjesachtig 🙂 Alleen hopen dat al het ontluikende groen het overleefd…

Gelukkig een paar weken prachtig lenteweer achter de rug, waar het heerlijk opbouwen was.
Cursus tipi-opzetten gehad van Nico en nu staat ie dan ook weer te shinen. De eerste vuurtjes zijn er weer in gestookt, klaar voor het seizoen. Ook de KIP-caravan ingewijd in haar nieuwe campingbestaan, nog wat laatste puntjes op de i, dan is zij ook klaar voor het seizoen!
Alleen moet er nu nog een nieuw speelhuisje gebouwd, de oude Eriba is helaas overleden, na een prachtig vol  leven. Maar bouwmateriaal genoeg, dus wie weet wat het wordt…

Ik heb er weer zin in, het vijfde seizoen alweer 🙂 Ik ben benieuwd wat het zal brengen…  hopelijk weer veel gasten uit het buitenland, nu Covid op een afstandje lijkt. Kunnen we even bijkomen, na alle heftige tijden, lekker weg in Gewande, de Maas die je zorgen meevoert, de zon die je verwarmt en de fijne mensen om je heen. Misschien bestaat het toch, kleine stukjes ideale wereld… Tot snel!

Eerst de basis, en nu goed!

Dan nog ff de loopstok in de flapjes van het rookkanaal zien te krijgen…

en natuurlijk een vlieger 😉