Wat is het jaar hier voorbij gevlogen en wat is het een bijzonder seizoen geweest hier op ter Drucht, tijd voor wat mijmeringen….

We begonnen met een koud & nat voorjaar (er is zelfs gekampeerd in de sneeuw!) wat een naaktslakken-invasie tot gevolg had (wist niet dat er hier zoveel in de grond zaten) daarna ’n overstroming van de Maas (gelukkig niet aan onze kant van de dijk), wat best spannend was maar ook machtig mooi, zeer indrukwekkend!

En tegelijkertijd bleven jullie gasten maar komen 🙂 We werden zo goed gevonden dit jaar, dat er in het hoogseizoen helaas geen vrije plaatskeuze meer mogelijk was, alles was op elkaar ingepland.
Dus tijd voor een beter reserveringsbeleid, zodat er ook gaatjes over bleven voor de passanten/last-minute kampeerders.

Er waren veel bijzondere ontmoetingen & gesprekken, wat hard nodig was & is in deze polariserende tijd! En er was vuur, veel vuur, ik bleef maar sprokkelen…. maar wat was het heerlijk, & eindelijk weet ik waar het woord stokbrood vandaan komt 😉

En toen als klap op de vuurpijl… een onverwacht optreden van het Ricciotti-ensemble, 50 jonge muziekanten in een touringcar die nog een plekje zochten om hun tour af te sluiten en wij waren de gelukkigen… Echt heel bijzonder!

Tot slot wil ik iedereen bedanken die hier is geweest en mede heeft bijgedragen aan een prachtige zomer 🙂
Een fijne winter gewenst en tot volgend jaar!