open vanaf 7 april a.s.

Vanwege aanhoudende natheid, heb ik helaas moeten besluiten om de camping een weekje later te openen dan normaal.

In de hoop dat we volgende week nog wat droge dagen krijgen… (De klei is behoorlijk verzadigd momenteel.)
Zodat er met pasen wel weer gereden kan worden op het veld, want dan hebben al veel mensen zin om te komen kamperen, de reserveringen lopen reeds vol 🙂

Ondanks (of dankzij) alle regen is het wel echt prachtig hier, ik kan niet wachten om het weer met jullie te delen…
De luchten veranderen constant, met allerlei soorten wolken en zelfs hier en daar een regenboog (of twee).
De vogels hebben de lente volop in de kop, het is afentoe een gejubel van jewelste. Ooievaars vliegen af en aan en de fazanten schreeuwen om aandacht.  Onze kipkes zijn ook weer lekker aan de leg en de bomen beginnen langzaam uit te lopen.

Afgelopen weekend zijn er ook weer vele  bloemen gezaaid en geplant, dat als dat zonnetje komt, we kunnen genieten van allerlei kleuren overal. Ook is de stretch-tent bij de buitenkeuken weer opgezet en is het meeste winterstof verwijderd uit de keuken en sanitair, de ramen gelapt, bomen gesnoeid, kampvuur-plek ingewijd…en er is een begin gemaakt aan een nieuw speelhuisje, nu al gaaf, komt het zien! Kortom…het begint alweer een camping te worden hier 🙂
Helaas is het nog even afwachten wanneer de Tipi weer staat, hebben we toch echt een aantal droge dagen voor nodig. Aan de KIP-caravan wordt nog hard gewerkt, ze had wat extra aandacht nodig, maar het lijkt erop dat ze, met een weekje uitstel, ook weer gasten kan verwelkomen.

De stroomprijzen zijn ondertussen ook duidelijk, gelukkig gaan ze weer omlaag 🙂
De prijs wordt €3,50 per nacht voor 6 Amp.

En de eerste vrijwilliger is gevonden 🙂 Marieke komt ook dit seizoen weer meehelpen en gaat de nieuwe Club-caravan inwijden. Vorig jaar heeft ze me ook al veel geholpen, maar toen vanuit de KIP. Dat is ons beiden toen erg goed bevallen, dus dit jaar een vervolg.

Mocht je ook willen komen genieten dit jaar, stuur een mailtje & kijk ff op de beschikbaarheid/reserverings-pagina of er plek is. Of als je last-minute besluit om te komen, kan ook. Bel even op de dag van aankomst, er verandert hier meestal nog wel iets en ik probeer altijd wat last-minute-plekjes vrij te houden (met een trekkerstentje heb je de meeste kans ;))

Tot snel!

 

Groet Marike